
اصطلاحات گوگل ادز
برای شما همراهان دیجیتالیا یک واژه نامه از اصطلاحات گوگل ادوردز آماده کرده ایم برای هر کسی که در حوضه دیجیتال مارکتینگ فعالیت میکند دانستن این اصطلاحات ضروری است .
این دشواری و سختی زمانی که شما بخواهید با داشبورد پیچیده و واسط کاربری سردرگمکننده Google Ads شروع به کار کنید، میتواند پایان ناپذیر باشد. چیزی که قرار است در مورد آن صحبت کنیم این است که چقدر مقدار عبارات اختصاری و کلمات اختصاری می توانند برای آنهایی که با این عبارات آشنایی ندارند، چالش برانگیز باشد .
Approved،Average CPC ، Campaign و Keywords از جمله این اصلاحات ضروری است که برای هر کسی که می خواهد از گوگل ادوردز استفاده کند بسیار لازم است و با مطالعه دقیق این اصطلاحات شما می توانید نرخ تبدیل کمپین های تبلیغات کلیکی خود را افزایش دهید. اگر مقاله قبلی ما را مطالعه نکرده اید آن را مطالعه کنید
Ad Delivery : سرعت نمایش دادن تبلیغات در گوگل است. همچنین مبلغی که از حساب گوگل ادوردز شما کم می شود را نشان می دهد. گوگل ادوردز دو گزینه استاندارد و شتابدار برای Ad Delivery در نظر گرفته است، و به صورت پیش فرض کمپین شما را روی حالت استاندارد قرار می دهد.
Ad Delivery (دارای شتاب) : حالتی از Ad Delivery است. به این صورت که تبلیغات با سرعت بسیار بالایی نمایش داده می شوند، میزان سرعت نمایش به هزینه ای که پرداخت می کنید بستگی دارد.
Ad Delivery (استاندارد) :حالتی از Ad Delivery است . به این صورت که گوگل ادوردز در طول روز فاصله ای میان به نمایش درآمدن تبلیغتان ایجاد می کند تا مبلغی که برای تبلیغات خود در نظر گرفته اید را متعادل سازی کند .
Ad Extensions: اطلاعات اضافی است که می توانید به تبلیغاتتان در ادوردز اضافه کنید، تا مشتریان آن ها را در متن تبلیغتان مشاهده کنند.
از انواع اکستنشن ها می توان به اکستنشن تماس، اکستنشن برنامه، اکستنشن مکان و نقد و بررسی اشاره کرد.
Ad Formats : از انواع اکستنشن های دیداری و بصری ، می توان به Ad Formats ها اشاره کرد که در راضی نگه داشتن کاربران به شما کمک می کنند.
Ad Relevance : گوگل از این ویژگی استفاده می کند و میزان ارتبط بین متن تبلیغتان با کلید واژه ها و صفحه فرود را تعیین می کند.
Ad Rotation Setting : یکی از ویژگی های ادوردز است که به شما این امکان را می دهد که مشخص کنید،کدام کلمه کلیدی از گروه تبلیغاتی اتان بیشتر در معرض نمایش قرار بگیرد.
Average position: یکی از شاخص های گوگل است که نشان می دهد تبلیغات شما در کدام قسمت از صفحه نتایج جستجو گوگل نمایش داده می شود. اگر مقادیر ۱ تا ۴ را داشته باشد به این معنی است که تبلیغ شما در بالای صفحه نتایج نمایش داده خواهد شد.
Ad Status : توضیحی است که به شما اطلاع می دهد ، تبلیغتان شرایط به نمایش درآمدن را دارد و یا نمایش داده نمی شود. اگر تبلیغات شما شرایط نمایش را نداشته باشند در قسمت Ad Status می توانید سیاست هایی از گوگل را که نقض کرده اید، مشاهده کنید.
AdSense: یکی از پلتفرم هایی است که می توانید با استفاده از آن درآمد خود را افزایش دهید. ادسنس ابزاری است که گوگل برای کسانی که می خواهند تبلیغات کلیکی انجام دهند راهاندازی کرده است. به این صورت که تبلیغ کنندگان می توانند تبلیغات خود را درون وبسایت ها قرار دهند و باعث هدایت ترافیک به وبسایت تبلیغ دهنده شوند و ادسنس به ازای هر کلیک کاربران بر روی تبلیغ ، به ناشر پول پرداخت می کند.
Advertising Policies : قوانینی برای نمایش تبلیغات است که مشخص می کند شما اجازه دارید در متن تبلیغ خود از چه محتوایی استفاده کنید و یا به عبارت دیگر محدوده تبلیغات شما را تعیین می کند. تبلیغاتی که قوانین تعیین شده توسط گوگل را رعایت نمی کنند با عنوانهای Disapproved”” و Suspended” ” مشخص می شوند که مجاز به نمایش نیستند.
Ad Variations :وقتی شما محتوایی را برای تبلیغات خود در نظر می گیرید ، تغییرات آگهی (Ad Variations ) این امکان را به شما می دهد که تغییراتی در محتوای تبلیغتان در چندین کمپین یا کل حساب خود ایجاد کنید. به عنوان مثال، اگر بخواهید کلمه کلیدی خود را از «خرید در حال حاضر» به «خرید امروز» تغییر دهید، با استفاده از این ویژگی می توانید به راحتی تغییرات را اعمال کنید.
AdWords Promotional Coupon Code : کد های تبلیغاتی اعتباری است که گوگل پس از تکمیل کردن بعضی عملیات به حساب تبلیغ کننده ها اعمال می کند. شما نمی توانید کد های تبلیغاتی را از گوگل درخواست کنید، گوگل با توجه به شرایط حسابتان گاهی اوقات کد های تبلیغاتی ای را به عنوان بخشی از پیشنهادات خاص ارائه می کند.
Analytics : یکی از ابزارهای رایگان و قدرتمند گوگل است که این امکان را برای شما فراهم می کند ، به راحتی اطلاعاتی از کاربرانی که به وبسایتتان سرزده اند به دست آورید. این اطلاعات می تواند موقعیت جغرافیایی کاربرانی باشد که از وبسایت شما بازدید کرده اند و یا مدت زمانی که در صفحه وبسایتتان آنلاین بودهاند؛ و همچنین اطلاعات بسیار مهم دیگری که بررسی آن ها برای تبلیغ کننده بسیار حائز اهمیت است.
(Approved (Limited : وضعیتی است که برای تبلیغاتی در نظر گرفته می شود که با سیاست های گوگل مطابقت دارند ، اما مکان و زمانی که آن ها می توانند نمایش داده شوند محدود هستند.این تبلیغات دارای محتوای بهداشتی، قمار و… هستند.
(Approved (Non-family : گوگل پس از بررسی های لازم، به تبلیغاتی که محتوای جنسی ندارند ولی آن ها را برای افراد بالغ مناسب می داند، این وضعیت را اختصاص میدهد. این تبلیغات در شرایط خاص نمایش داده می شوند.
Automated Rules : یک ویژگی که شما می توانید با استفاده از آن به گوگل ادوردز این اجازه را بدهید تا به صورت خوکار تغییراتی در پیشنهادها، بودجهها و وضعیت ها ایجاد کند تا شما زمان کمتری را صرف ایجاد این تغییرات کنید. شما می توانید کمترین و بیشترین بودجه خود را انتخاب کنید تا گوگل بیشتر یا کمتر از میزان پیشنهادی اتان خرج نکند.
Automatic Bidding : یک استراتژی پیشنهاددهی است، به این صورت که گوگل به طور خودکار بیشترین مبلغی که می خواهید به ازای هر کلیک به روی تبلیغ خود بپردازید را تغییر می دهد. هرپیشنهاد خودکار، برای کمک به شما در دستیابی به یک هدف خاص برای کسب و کارتان طراحی شده است.
Automatic Peyments : تنظیمات صورت حساب است که به گوگل این اجازه را می دهد به طور خودکار صورت حساب شما را پس از هزینه ها در حساب ادوردزتان ثبت کند. صورت حساب ها پس از ۳۰ روز از آخرین پرداخت و یا زمانی که هزینه های شما از حد معینی تجاوز کند صادر می شوند.
Backlink : هنگامی که یک صفحه وب به هر صفحه ی دیگری لینک می دهد، به آن بک لینک گفته می شود. گوگل از بک لینک ها برای رتبه دهی به سئوی سایت شما استفاده می کند.
B2B: مخفف Business-to-Business است. به شرکت ها و معاملاتی که بین دو شرکت تجاری واسطه هستند، گفته می شود. نمونه ای از شرکت های B2Bمی توان به شبکه هایی که تبلیغات کسب وک ارها را نمایش میدهند، اشاره کرد.
Broken link : لینک به صفحاتی که URLآن ها تغییر کرده و یا صفحاتی که دیگر وجود ندارند.
Below First Page Bid : برای آن که تبلیغتان در صفحه نخست نمایش داده شود ، شما پیشنهادی برای کلمه کلیدی خود در نظر می گیرید، به علت رقابت زیاد ممکن است پیشنهادتان مناسب و کافی نباشد در آن صورت این اخطار نمایش داده می شود.
Bounce Rate : ضریب بازگشت یا نرخ پرش به معنی تعداد کاربرانی است که پس از ورود به وبسایتتان ، بدون مشاهده ی هیچ صفحه دیگری از آن خارج می شوند. ضریب بازگشت به میزان حضور آن ها در صفحه شما بستگی نداشته و معیاری برای سنجش جذابیت سایت شما از دید بازدیدکنندگان است.
Broad Match : مربوط به تنظیمات کلمات کلیدی است که باعث می شود زمانی که افراد کلمات هم معنی، کمی متفاوت یا عبارتی که کلمات کلیدی شما در آن قرار دارد را جستجو می کنند، تبلیغات شما نمایش داده شود. این به شما کمک می کند که بازدیدکنندگان بیشتری را به وبسایت خود جذب کنید، و زمان کمتری برای ساختن لیست های کلمات کلیدی صرف کنید.
Broad Match Modifier :از تنظیمات کلمات کلیدی است که به گوگل می گویید، یک کلمه کلیدی یا عبارتی مشخص حتماً باید در جستجوی کاربر وجود داشته باشد تا تبلیغ شما به نمایش درآید.
به طور مثال عبارت کولر+گازی از این نوع عبارات است و گوگل در صورتی تبلیغ شما را نمایش می دهد که کاربر حتما از عبارت گازی درجستجو خود استفاده کرده باشد.
Cache: وقتی شما وبسایت های مختلفی را در داخل مرورگرتان جستجو و مشاهده می کنید، داده هایی با مشاهده آن ها در حافظه شما ذخیره می شود.که به آنها Cache گفته می شود.
Call Extensions : قابلیتی که به شما اجازه می دهد شماره تلفن های خود را به تبلیغاتتان اضافه کنید، که می تواند به میزان قابل توجهی باعث افزایش میزان کلیک بر روی تبلیغتان شود. هنگامی که شماره تماستان در متن تبلیغ نمایش داده می شود، مردم می توانند به طور مستقیم با شما تماس بگیرند و ارتباط برقرار کنند. این بدان معنی است که مخاطبین شما با آگهی هایتان ارتباط بیشتری برقرار کرده و شانس بیشتری برای تبدیل و پیگیری تبدیلات شما وجود دارد.
Campaign Status : شما با استفاده از این تنظیمات می توانید وضعیت کمپین های خود را از لحاظ اجرا بودن یا نبودن بررسی کنید. کمپین ها می توانند وضعیت های واجد شرایط (Eligible)، متوقف (Paused)، حذفشده (Removed) و پایانیافته (Ended) را به خود اختصاص دهند.
Card Verification Number : شماره امنیتی سه رقمی که معمولا در پشت کارت اعتباری شما نشان داده می شود که برای تنظیمات مربوط به صدور فاکتور در گوگل ادوردز به آن نیاز دارید.
CTR : نرخ کلیک و یا CTR برای تبلیغ کنندگان از اهمیت بالایی برخوردار است. نسبت افرادی که تبلیغات شما را می بینند و روی آن کلیک می کنند را نشان می دهد. میزان کلیک (CTR) می تواند برای سنجش چگونگی عملکرد کلمات کلیدی و تبلیغات شما به کار رود.
Consolidated Billing : از گزینه های صورتحساب است که به شما این امکان را می دهد که یک فاکتور واحد برای هزینه های حساب های چندگانه ادوردز خود دریافت کنید.
Cookie : کوکی ها چیزی بیشتر از یک فایل متنی که بر روی کامپیوتر یا موبایل شما ذخیره می شوند نیستند. این فایل توسط مرورگر خوانده می شود و در آن اطلاعاتی درباره ی وبسایت مانند مشخصات ورود به سایت و تنظیمات سفارشی شده ی کاربر ذخیره می شود.
Deep Link :یک نوع URL مقصد است که در آگهیتان وجود دارد ، که افراد را به یک صفحه خاص در نرم افزار شما هدایت می کند.
Display Network : از بزرگترین شبکه های محتوا در گوگل می توان به آن اشاره کرد. وبسایت ها و ابزارهای مختلفی دارد که شما می توانید برای تبلیغاتتان از آن ها استفاده کنید.
Display Partners : وبسایت هایی که شریک گوگل بوده و می توانید از آن ها برای تبلیغات در گوگل استفاده کنید.
Display Planner : شما می توانید از این ابزار استفاده کرده و موقعیت نمایش تبلیغتان را تعیین کنید.
Display URL : آدرس صفحه وبسایت که با تبلیغ شما ظاهر می شود، معمولا در متن سبز نمایش داده می شود.
همچنین نحوه نمایش URL های وبسایتتان ، که افراد پس از مشاهده آگهی روی آن کلیک می کنند را می توانید مشاهده کنید.
Eligible : قبل از اینکه گوگل تبلیغات شما را بررسی کند، تبلیغاتتان در این وضعیت قرار می گیرند.
End Date : شما با استفاده از این ویژگی گوگل ادوردز می توانید مدت زمان (تاریخ و ساعت) نمایش تبلیغ خود را تعیین کنید. بعد از مدت زمان تعیین شده تبلیغات دیگر نمایش داده نمی شوند.
Customer ID : شماره منحصر به فردی است که به هر حساب گوگل ادوردز اختصاص داده می شود.
Exact Match : شما وقتی تنظیمات کلمات کلیدی خود را در این حالت قرار بدهید، مشتریان فقط با جستجو دقیق کلمه کلیدی و عبارات، تبلیغات شما را مشاهده خواهند کرد.
Extended Headline : شما می توانید با استفاده از این ترفند عنوان تبلیغتان را طولانی تر بنویسید. برای این کار باید بعد از این که آخرین کلمه را در خط توصیف اول نوشتید یک نقطه قرار دهید.
Family Status : وضعیت تبلیغتان را از نظر تایید شدن و یا نشدن توسط گوگل، نشان می دهد. می تواند یکی از سه حالت زیر را داشته باشد:
تایید شده) )Family Safe
تایید شده (غیرخانوادگی) Non-family safe
تایید شده (بزرگسال) Adult
Filter : شما با استفاده از این قابلیت می توانید تعیین کنید چه نوع داده هایی در جداول و نمودارها ادوردز مشاهده کنید.
First Page Bid Estimate : مبلغی است که گوگل برای این که تبلیغتان در صفحه اول نتایج جستجوی گوگل به نمایش درآید تخمین می زند و شما پرداخت می کنید.
First Position Bid Estimate :هزینه ای است که گوگل برای این که تبلیغتان در لینک بالای صفحه اول نتایج جستجوی گوگل به نمایش درآید تخمین می زند .
Frequency : تعداد متوسط دفعاتی که یک کاربر خاص در یک بازه ی زمانی معین، تبلیغتان را در موقعیت شماره ی ۱ می بیند. گوگل یک تبلیغ را در صورتی قابل مشاهده به شمار میآورد که حداقل ۵۰ درصد از مشاهدات، حداقل به مدت یک ثانیه به آن نگاه کرده باشند. برای تبلیغات ویدیوئی حداقل مدت زمان مشاهده دو ثانیه است.
Google Forwarding Phone Number : شماره تلفن منحصر به فردی که توسط گوگل طراحی میشود، که شما می توانید به هنگام نمایش تبلیغاتتان از آن برای کمک به پیگیری تماس ها و پیام ها به تبلیغ خود استفاده کنید.
Google My Business :یکی از پلتفرم های گوگل است که به شما این امکان را می دهد، لیستی از کسب وکار های خود در Google Maps ایجاد کرده و آن را مدیریت کنید.
Image Ad : یکی از انواع نمایش تبلیغ است که شامل یک گرافیک و تصویر برای تبلیغ کسب و کار تان و صفحه هدفتان است
In-line Editing : شما با استفاده از این ویژگی می توانید ، تبلیغات و کلیدواژه ها و اطلاعات کمپین های خود را تغییر دهید. این تغییرات با استفاده از جدول و پنل موجود در AdWords انجام می گیرد.
Interactions : معیاری برای عملکرد است، شما با استفاده از آن می توانید تعداد اقدامات کاربران در زمینه ی تبلیغتان را مشاهده کنید. مثل کلیک بر روی تبلیغ ،مشاهده ویدئو و…
Invalid Clicks : کلیک هایی است که برای گوگل قابل قبول نخواهد بود. یکی از ادعاهای گوگل این است که تمام کلیک ها را بررسی می کند.از انواع کلیک های نامعتبر می توان به کلیکهای ناخواسته، کلیک های ربات و کلیک های دوگانه اشاره کرد.
Keyword Insertion : یکی از قابلیت های پیشرفته گوگل ادوردز است که متن تبلیغتان را به روزرسانی می کند و کلید واژه های مطابق با کسب و کارتان، که توسط کاربران جستجو می شود را به لیست کلمات کلیدی پیشنهادی شما اضافه می کند.
Keyword Matching Options : به این معنی است که برای هر کلمه کلیدی تنظیماتی وجود دارد که شما می توانید عباراتی که توسط کاربران جستجو شده است را با کلمه کلیدی تبلیغ خود انطباق دهید.
Keyword Mining : به جمع آوری کمات کلیدی برای تبلیغات و کسب و کارتان گفته می شود. توصیه ما به شما این است، برای پیدا کردن کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کارتان از Keyword Planner و یا Search Terms Report استفاده کنید.
Keyword Planner : یک ابزار است که به شما اجازه جستجوی کلمات کلیدی، برآورد قیمت و رقابت بین کلمات کلیدی خاص را می دهد.
Landing Page Experience: به ارتباط میان کاربران و صفحه ی فرود گفته می شود. که برای نتیجه مطلوب باید چندین قسمت را در مورد آن بررسی کنید:
- خط اول صفحه فرود باید کاملا واضح و شفاف باشد و پیشنهاد های شما برای مخاطبینتان را کاملا توصیف کند.
- کاربر بتواند به راحتی به تمامی اطلاعات دسترسی داشته باشد و نیاز به اسکرول نداشته باشد.
- موارد غیر ضروری مثل نوارهای اضافی، سایر پیشنهادها و… را حذف کنید.
- برای آن که تعداد خریدها و ثبت نام ها را افزایش دهید، بهتر است برای هر پیشنهاد یک صفحه فرود جداگانه در نظر بگیرید.
Language Targeting : از تنظیمات کمپین های جستجویی و نمایشی است. که شما با استفاده از این ویژگی می توانید زبان سایت هایی را که می خواهید تبلیغتان در آن ها به نمایش درآید را مشخص کنید.
Options : نوعی از تنظیمات پیشرفته برای موقعیت مکانی کمپین های تبلیغاتی است. کمپین های تبلیغاتی شما درحالت کلی برای کسانی نمایش داده می شوند که یا در موقعیت مکانی شما قرار دارند و یا به آن موقعیت مکانی علاقه دارند. شما می توانید با استفاده از این قابلیت ادوردز مشخص کنید که تبلیغتان فقط برای افرادی که در آن منطقه وجود دارند و یا فقط برای افرادی که به آن موقعیت مکانی علاقه دارند نمایش داده شود.
Managed Placements : شما با استفاده از این ویژگی می توانید وبسایت ها، ویدئوها و برنامه هایی را در Google Display Network (شبکه نمایشی گوگل) انتخاب کنید تا تبلیغاتتان در آن ها نمایش داده شوند.
Manual Bidding : یک روش پیشنهاد قیمت است که به شما این امکان را می دهد، حداکثر هزینه به ازای هر کلیک (CPC) کاربران بر روی تبلیغ خود را تنظیم کنید. پس از انتخاب کلمات کلیدی و ایجاد کمپین های تبلیغاتی، شما می توانید برای بازدهی بیشتر گزینه Manual Bidding را برای تبلیغات خود فعال کنید.
Manual Payments : از تنظیمات پرداختی است که شما می توانید قبل از نمایش تبلیغات خود ،هزینه های تبلیغاتی آن ها را پرداخت کنید.
Maximize Clicks : ازاستراتژی های قیمتگذاری است با حداکثر کلیک، به این صورت که شما بودجه روزانه هدف را تعیین می کنید و سیستم گوگل ادوردز به طور خودکار حداکثر قیمت هر کلیک(CPC ) کاربران بر روی تبلیغاتان را از طرف شما تنظیم میکند تا شما حداکثر امکان کلیک بر روی تبلیغ خود در این بودجه را داشته باشید.
Mobile Ad : تبلیغاتی است که بر روی موبایل و یا تبلت نمایش داده می شوند. گوگل ادوردز در حالت کلی تبلیغات را برای موبایل و کامیپوترها نمایش می دهد ولی ممکن است در بعضی موارد صفحه فرود شما برای نسخه موبایل تنظیم نشده باشد، در این صورت شما می توانید نمایش تبلیغات خود را برای موبایل متوقف کنید.
Mobile Only Ads : به تبلیغاتی گفته می شود، که فقط بر روی موبایل نمایش داده می شوند.
Multiple Sign-In : یکی از قابلیت های گوگل ادوردز است که شما می توانید به صورت همزمان به چندین اکانت گوگل خود وارد شوید و آن ها را مدیریت کنید، که باعث صرفه جویی در زمان شده و علاوه بر این شما می توانید به راحتی آن ها را با هم مقایسه کنید.
(Not Serving (video ads : زمانی که عنوان، توصیف و یا محتوای تبلیغات ویدئویی شما توسط گوگل تائید نشود. تبلیغتان در این وضعیت قرار می گیرد.
(Not Yet Serving (video ads: وضعیت ویدئوهای تبلیغاتی شما را نشان می دهد که پس از ساخته شدن در صف بازبینی توسط گوگل قرار گرفته اند.
Opportunities Tab : در پنل ادوردز ۴ زبانه اصلی وجود دارد که Opportunities Tab یکی از آن ها است، که شما می توانید در آن پیشنهادهایی را که گوگل برای کمپین های تبلیغاتی اتان در نظر گرفته است را مشاهده کنید.
PST or PDT : مخفف Pacific Time است. منطقه زمانی است که شما هنگام ساخت اکانت خود در گوگل ادوردز انتخاب کرده اید. گوگل ادوردز برای گزارش ها، آمار و صورتحساب شما از آن استفاده می کند.
Parked Domain Site : هنگامی که یک آدرس وبسایت (URL) خریداری می کنید ولی وبسایتی روی آن ایجاد نمی کنید گوگل ادوردزتا زمانی که شما Destination URLتان به یک Parked Domain Site نسبت ندهید به شما اجازهی اجرای تبلیغات را نمیدهد.
Payment Method : روشی است که می توانید از آن برای پرداخت هزینه های تبلیغ خود به گوگل ادوردز استفاده کنید.
Pending Campaign :وضعیت کمپین تبلیغاتی شما است، زمانی که تبلیغتان در پروسه ی تائید گوگل قرار گرفته است.
Phrase Match : از جمله تنظیمات کلمات کلیدی است، به این صورت که آگهی شما زمانی نمایش داده می شود که دقیقا کلمات و عبارت تبلیغتان توسط مشتریان جستجو شود. البته اگر در عبارت جستجو شده کلمه ای پیش یا پس از کلمه کلیدی مورد نظر شما وجود داشته باشد، باز هم فرد به سمت تبلیغ شما هدایت خواهد شد. به طور مثال کلمه کلیدی شما “زنگ دوچرخه” است و اگر کاربران عبارات “زنگ دوچرخه”، “خرید زنگ دوچرخه” و “بررسی زنگ دوچرخه” را جستجو کنند، آگهی تبلیغاتی شما نمایش داده خواهد شد.
Placements : موقعیت های مکانی مختلف که تبلیغتان در شبکه نمایش، نشان داده می شود.
Play Rate : معیاری برای تبلیغات ویدئویی است. تعداد دفعاتی که تبلیغ شما نمایش داده می شود را به تعداد دفعات پخش ویدئو نشان می دهد. شما می توانید با توجه به آن بسنجید به چه میزان مخاطبینتان با تبلیغات ویدئویی شما ارتباط برقرار کرده اند.
Product Feed : فایلی است که حاوی تمامی جزئیات و ویژگی های مربوط به محصولتان در فروشگاه گوگل است.
Product Group : روشی برای سازماندهی موجودی محصولات در Google Merchant Center است. شما وقتی برای بار اول Merchant Center را باز می کنید، تمامی محصولاتتان در یک گروه تحت عنوان All Products نمایش داده می شود، توصیه ما به شما این است که محصولاتتان را در گروه های متفاوت دسته بندی کنید.
Product Listing Ad: تبلیغات برای محصولات موجود در merchant store است، که بر روی صفحات جستجوی گوگل ظاهر می شود.
Recommended Daily Budget : تخمین برای کمترین مقداری که می توانید برای بودجه روزانه اتان در نظر بگیرید تا تبلیغاتتان به صورت مداوم نمایش داده شوند.
Relevance : یکی از فاکتورهای موثر بر نمره کیفیت گوگل ادوردز است که ارتباط بین کلمات کلیدی که مخاطبینتان جستجو میکنند با اجزای تبلیغ شما که شامل عنوان و… را بررسی می کند.
SERP: مخفف Search Engine Results Page است. صفحه نمایش نتایج جستجوهای گوگل است.
Search Funnels : مسیرهایی که کاربران پیش از آن که در سایت شما تبدیل شوند طی می کنند را میتوانید با ابا استفاده از این ابزار طبقه بندی کنید.
Search Partner : وبسایت هایی که در شبکه جستجو با گوگل همکاری کرده و تبلیغات را نمایش می دهند.
Search Terms Report : از گزارشات مهم ادوردز است. ادوردز از طریق این گزارش به شما نشان می دهد که چه کلید واژه ای در جستجو ، تبلیغات شما را نمایش می دهد.
Search Query Report : واژه دیگری برای Search Terms Report
Site Suspended : یکی از وضعیت های تبلیغ یا کلید واژه است. زمانی که آدرس صفحه فرود شما سیاست های گوگل را نقض کرده و توسط گوگل تائید نشده باشد، این وضعیت نمایش داده می شود.
Statics Table : به جداول و نمودارها در گوگل ادوردز Statics Table گفته می شود. شما بر طبق این نمودارها و جداول می توانید عملکرد تبلیغاتتان را مشاهده کنید.
Target CPA : یک استراتژی پیشنهاد دهی است که میزان بیش ترین پیشنهاد را روی آن که چه مقدار برای هر تبدیل هزینه می کنید، قرار می دهد.
Targeting Group : کلید واژه های شبکه نمایش، موقعیتها، موضوعات و علاقهمندی مخاطبانی که هدف تبلیغ ویدئویی شما هستند.
Targeting Method : با استفاده از این ویژگی می توانید افرادی که تبلیغات ویدئویی شما برایشان نمایش داده می شود را کنترل کنید.
Text Ad : یک تبلیغ متنی است، که شما می توانید برای تبلیغ محصولات یا خدمات خود در گوگل از آن استفاده کنید.
همچنین می توانید با ایجاد تغییرات در تبلیغاتتان، پیام خود را راحت تر به مشتریان منتقل کنید.
میتوانید:
- یک عنوان سوم اضافه کنید.
- توضیحات دوم را اضافه کنید.
- برای هر توضیح، تا ۹۰ کاراکتر استفاده کنید.
Text Overlay Ad : یکی از انواع تبلیغات متنی است که به همراه یک محتوای ویدئویی در شبکه های نمایش، نشان داده می شود.
Top of Page Bid Estimate : پیشنهادی است که باید ارائه دهید برای آن که تبلیغتان در قسمت بالای صفحه نخست نتایج جستجو گوگل نمایش داده شود. گوگل با توجه به کلیدواژه، کیفیت وبسایت، کیفیت محتوای ویدئویی و رقابت موجود، پیشنهادی که برای رسیدن به بالای صفحه نیاز دارید را تخمین می زند.
Video Publisher : وبسایت هایی هستند که روی محتوای ویدئویی و اشتراک ویدئو تمرکز زیادی دارند. یوتیوب در این زمینه از بهترین ها است.
With Issues :وضعیت تبلیغ ویدئویی شما است، وقتی که توسط گوگل تائید نشده باشد. تائید نشدن ممکن است به دلیل نقض کردن سیاست های گوگل باشد.