راهنمای خرید لپ تاپ برای کارهای مهندسی

0

در دیجیتالیا امروز یه معرفی چند لپ تاپ برای کارهای مهندسی میرسیم .

اگر یک مهندس هستید یا در زمینه های مهندسی فعالیت دارید، باید یک لپ تاپ خوب بخرید.

بهترین لپ‌تاپ‌های موجود برای دانشجویان مهندسی، باید به‌اندازه کافی قدرتمند باشد تا بتواند تمام برنامه‌های پیچیده و حجیم برای کارهای محاسباتی را اجرا کند .

ولویت اول در خرید لپ‌تاپ مهندسی، قدرت پردازنده‌ی مرکزی است .
دیگر ویژگی مهم اینکه برخی از مهندسان از لپ‌تاپ خود برای نوت‌برداری و ثبت‌ اسناد و ارائه‌ی نمونه‌کارها و فایل‌های خود استفاده می‌کنند؛ پس امکاناتی مانند صفحه‌نمایش لمسی و قابلیت بازشدن ۱۸۰ درجه و لولاهای منعطف و پشتیبانی از قلم هوشمند جزو ویژگی‌هایی است که روی انتخابتان در مقام مهندس تأثیر می‌گذارد.

مشخصه‌های اصلی لپ‌تاپ‌های مهندسی

پردازنده‌ی مرکزی قدرتمند برای اجرای برنامه‌های سنگین مهندسی
سیستم خنک‌کننده‌ی مؤثر
بدنه‌ای با کیفیت و دوام مناسب
بدنه‌ای تاحدممکن باریک و سبک برای جابه‌جایی راحت
بهره‌گیری از حافظه‌ی SSD

بهترین لپ‌تاپ‌های مهندسی و مدیریتی پرچم‌دار

این قسمت مخصوص مهندسانی است که کامپیوتر برایشان بیشترین اهمیت را دارد و به‌دنبال مدل‌های خاصی هستند که حداکثر بهره‌وری را داشته باشد. اینجا دیگر پول عاملی برای خرید نیست و فقط عملکرد کامپیوتر مهم است. هنگام خرید هر محصولی، وقتی محدودیتی برای پرداخت هزینه نداشته باشید، محدودیتی هم برای امکانات و قابلیت‌های دستگاه مدنظرتان نخواهید داشت. اگر بیش از ۲۰ میلیون تومان برای خرید لپ‌تاپ هزینه کنید، می‌توانید مدل‌هایی دونمایشگره و بسیار قدرتمند و مجهز به امکانات فراوان تهیه کنید.

دل G5

اگر عامل قیمت را کنار بگذارید، می‌توانید سراغ برندهای گران‌تری مثل دل بروید. دل در رده‌ی لپ‌تاپ‌های حرفه‌ای و قدرتمند که بدون محدودیت بتوانند سنگین‌ترین نرم‌افزارها را اجرا کنند، مدل‌های جذابی دارد که یکی از آن‌ها، سری G5 است. سری G5 جزو لپ‌تاپ‌های مخصوص بازی دل محسوب می‌شود. از‌آنجاکه اکثر نرم‌افزارهای مهندسی سنگین هستند و قدرت پردازشی زیادی لازم دارند، G5 انتخاب مناسبی برای مهندسان خواهد بود. البته اگر می‌خواهید از کیفیت ساخت و جذابیت‌های سری G5 استفاده کنید، باید بهای آن را هم پرداخت کنید.

در‌حال‌حاضر با کمی بیش از ۲۵ میلیون تومان، می‌توانید یکی از مدل‌های سری G5 لپ‌تاپ دل را تهیه کنید که نه‌تنها ۳۲ گیگابایت رم را دراختیارتان قرار می‌دهد؛ بلکه از پردازنده‌های Core i7 و میزان حافظه‌ی ذخیره‌سازی SSD فراوانی بهره می‌برد. دریچه‌های بزرگ پشت لپ‌تاپ هم با سرعت زیاد گرمای تولیدشده‌ی قطعات را خارج می‌کند تا بتوانید با خیال راحت، ساعت‌ها از لپ‌تاپ خود استفاده کنید. برخلاف اکثر لپ‌تاپ‌های مهندسی که به‌دلیل بدنه‌ی باریک و سبک درگاه‌های محدودی دارند، دل G5 تقریبا همه نوع درگاهی دارد و به خرید تبدیل نیازی نخواهید داشت.

ایسوس ذن‌بوک دوئو

ایسوس ذن‌بوک Duo که در دو مدل ۱۴ و ۱۵ اینچی در بازار عرضه شده، یکی از معدود لپ‌تاپ‌های جهان با دو نمایشگر است. نمایشگر دوم که در بالای صفحه‌کلید قرار دارد، دریایی از امکانات پیش رویتان قرار می‌دهد. برای نمونه، می‌توانید با نمایشگر اصلی دستگاه نرم‌افزار مهندسی خود را اجرا و با نمایشگر دوم از مرورگر اینترنت استفاده کنید. حتی می‌توانید از نمایشگر لمسی دوم به‌عنوان دفترچه یادداشت بهره ببرید و با قلم همراه لپ‌تاپ نوت‌برداری کنید. در نرم‌افزارهایی مثل Corel Painter و Corel VideoStudio، نمایشگر دوم می‌تواند به منو ابزار تخصیص داده شود.

صرف‌نظر از نمایشگر دوم، ذن‌بوک دوئو سخت‌افزاری بسیار قدرتمند دارد. این لپ‌تاپ به نسل دهم پردازنده‌های Core i7 درکنار حافظه‌های SSD با درگاه M.2، کارت‌های گرافیک GeForce MX و میزان رم بسیاری مجهز شده‌اند تا سنگین‌ترین برنامه‌های مهندسی هم به‌راحتی اجرا شوند. به‌علاوه، ایسوس ادعا کرده است باتری ذن‌بوک دوئو می‌تواند حداکثر ۱۲ ساعت شارژدهی کند.

درهرصورت، اگر می‌خواهید لپ‌تاپی باریک و سبک داشته باشید و بیشترین بازدهی را هم تجربه کنید، به ایسوس ذن‌بوک دوئو به‌عنوان یکی از انتخاب‌های اصلی فکر کنید.

اپل مک‌بوک پرو ۲۰۱۹ مدل ۱۶ اینچ

مک‌بوک پرو را می‌توانیم به‌نوعی نماد لپ‌تاپ‌های مهندسی بدانیم. البته قیمت این لپ‌تاپ‌ها در بازار ایران بی‌نهایت زیاد است و احتمالا فقط تعداد انگشت‌شماری از مهندسان توان پرداخت چنین هزینه‌ی هنگفتی را برای کامپیوتر شخصی دارند. مک‌بوک پرو ۲۰۱۹ به‌صورت پیش‌فرض از سیستم‌عامل Mac OS نسخه‌ی Catalina بهره می‌برد که با وجود سخت‌افزار قدرتمند دستگاه، یکی از تجربه‌های سریع استفاده از کامپیوترهای شخصی را دراختیارتان قرار می‌دهد. مدل‌های گران‌قیمت‌تر که تقریبا هم‌قیمت خودرو تولیدداخل هستند، به پردازنده‌ی Core i9 و کارت گرافیک مجزای AMD مجهز شده‌اند تا حتی از کامپیوترهای رومیزی هم سریع‌تر باشند.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.