نحوه ی نقد کردن درآمد یوتیوب در ایران چطور هست؟

0

نحوه ی نقد کردن درآمد یوتیوب در ایران یکی از دغدغه بزرگ ولاگر های ایرانی است. در این مقاله از دیجیتالیا قصد داریم تا شما را با این کار بیشتر آشنا کنیم.

تمامی راه های کسب درآمد دلاری از طریق گرفتن پروژه از کشور های خارجی انجام می گیرد اما کسب درآمد از یوتیوب کمی متفاوت است. شما برای شرکتی کار نمی و صرفا در مورد مواردی که به آن علاقمند هستید تولید محتوا می کنید. در این مقاله توضیحات بیشتری در مورد ویلاگ، اهمیت ساخت اکانت گوگل ادسنس و در نهایت نحوه ی نقد کردن درآمد یوتیوب در ایران صحبت می کنیم. قبل از اینکه بخواهیم درباره یوتیوب و درآمدزایی از آن صحبت کنیم، پیشنهاد میکنیم تا مقاله مزایای ویدئو مارکتینگ چیست؟ را مطالعه کنید.

درآمد زایی از یوتیوب به چه معناست؟

در دهه های اخیر با گسترش استفاده از یوتیوب، ویلاگینگ یعنی بلاگ های ویدئویی بسیار پر طرفدار شده اند. این مساله تا جایی پیش رفت که در حال حاضر افرادی هستند که درآمد های میلیونی از اینکار به دست می آورند و حتی اگر از آنها بپرسیم که شغل شما چیست می گویند من یوتیوبر هستم. 

دلیل این مساله این است که ۱۰ میلیون ویدئو در این پلتفرم است و افراد می دانند که این حجم از بازدید های روزانه چقدر می تواند سود به همراه داشته باشد. البته این سود یک طرفه نیست، این یک بازی برد برد است که هم تبلیغ دهنده از آن نفع می برد و هم کسی که تولید محتوا را انجام داده است و در نهایت بیننده نیز راضی است، پس یوتیوب نیز به اهداف خود می رسد.

اما یوتیوب به همه کسانی که محتوایی قرار می دهند هزینه پرداخت نمی کند.

پرداخت به ازای بازدید Cost Per Impression

پرداخت به ازای بازدید یا Cost Per Impression، معیاری است که YouTube برای اندازه گیری میزان پرداخت به شما از آن استفاده می کند، این اصطلاح به عنوان CPI شناخته می شود.  هر وقت کسی یک تبلیغ را در فیلم های شما می بیند ،یوتیوب مبلغی را برای شما لحاظ می کند. با ۱۰ هزار بازدید ، پتانسیل دریافت حقوق آغاز می شود. با هر ۱۰ هزار کلیک ، جایگاه شما بهتر نیز خواهد شد.

مقدار دلار دریافتی به ازای CPI

میانگین CPI حدودا ۲ دلار است. ممکن است CPI ویدئوهای شما از چند سنت تا حداکثر ۱۰ دلار باشد. نحوه تصمیم گیری YouTube بر اساس یک الگوریتم و کاملاً به صلاح دید خودشان است.  این عوامل شامل قیمت تبلیغات هستند، اینکه مخاطب شما کل تبلیغ را تماشا می کند یا نه ، مخاطب هدف کانال شما چه افرادی هستند و کانال شما چه میزان محبوبیت دارد نیزاز جمله موارد مهم است.

نحوه ی نقد کردن درآمد یوتیوب در ایران و ساخت حساب ادسنس

شروع درآمد زایی به یک سری از شرایط بستگی دارد اما زمانی که توانستید به عنوان پارتنر یوتیوب شروع به کار کنید برای نقد کردن درآمد خود یه یک حساب ادسنس وریفای شده نیازمند هستید. ادسنس متعلق به گوگل است و تمامی درآمد ماهیانه شما را در روز ۲۱ هر ماه پرداخت می کند. شیوه ی کار بدین صورت است که شما کانال یوتیوب خود را به اکانت ادسنس متصل می کنید و وجه را از ادسنس خود نقد می کنید.

مجددا تاکید می کنیم که برای شروع درآمد زایی پیش تر باید شرایطی که یوتیوب مشخص کرده است را مطالعه کنید و با تمامی قوانین آشنایی داشته باشید.

مطالعه ی دقیق قوانین

قوانین انتشار و حق درآمد زایی سالانه توسط یوتیوب به روز رسانی می شود این قوانین بعضا ممکن است برخی از یوتیوبرها را سوپرایز کند. شرط شروع درآمد زایی در حال حاضر داشتن ۱۰۰۰ دنبال کننده است و حتما ویدئو های شما باید در یک سال اخیر ۴۰۰۰ ساعت دیده شده باشد.

پس از آن کانال خود را monetize کنید یعنی خود را به عنوان پارتنر به یوتیوب معرفی کنید. یکی از دیگر شرایط مهم یوتیوب این است که محتوای شما کاملا منحصر به فرد باشد و از ویدئو کلیپ های دیگران برای اینکار استفاده نکنید.

نحوه ی نقد کردن درآمد یوتیوب در ایران

پس از اینکه شما درآمد زایی خود را شروع کردید درآمد خود را به دو شیوه می توانید نقد کنید. خود یک اکانت ادسنس بسیازید و یا از حساب ادسنس دیگران استفاده کنید.  ساخت حساب ادسنس مشکلاتی در ایران با مشکلاتی به همراه خواهد داشت. برای ساخت این حساب تمامی اطلاعات شما و حتی ادرس محل اقامت واقعی باشد.

و به دلیل تحریم ها ما نمی توانیم اطلاعات ایران را بدهیم زیرا پدیرفته نیست. بعد از ساخت اکانت گوگل کد ورود شما را از طریق پست به محلی که شما به عنوان محل اقامت وارد کرده اید ارسال می کند. مچنین شما باید اطلاعات حساب های بانکی خود نظیر ویزا کارت و مستر کارت را نیز وارد کنید.


در این مقاله از دیجیتالیا سعی کردیم تا شما را با نحوه ی نقد کردن درآمد یوتیوب در ایران آشنا کنیم. اگر دوست دارید تا از اینترنت کسب درآمد کنید، کافیست تا به صفحه آموزش کسب درآمد از اینترنت مراجعه کنید. اگر ولاگر یا بلاگر یوتیوب هستید، نظرات خود را درباره کسب درآمد از یوتیوب برای ما کامنت کنید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

9 + 3 =